Οι νέες τεχνολογίες στην εκπαίδευση αλλάζουν τα δεδομένα! Η ουσιαστική χρήση διαδραστικού πίνακα κινητοποιεί τους μαθητές και κάνει τη διαδικασία της μάθησης ευκολότερη, με αποτελέσματα που ... εκπλήσουν!

 

1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Φροντίζουμε, πριν την έναρξη της σχολικής περιόδου, να έχουμε προγραμματίσει οτιδήποτε αφορά τη εύρυθμη λειτουργία των φροντιστηρίων μας, ώστε εκπαιδευτικοί και μαθητές να μπορούν να συνεργαστούν απρόσκοπτα, για την επίτευξη υψηλών στόχων.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Οι εκπαιδευτικοί κάθε ειδικότητας, σε συνεννόηση με τη διεύθυνση του φροντιστηρίου, καθορίζουν την χρονική ανάπτυξη της ύλης, ώστε, από την αρχή, να είναι καθορισμένη η έναρξη των μαθημάτων, το τέλος της ύλης και η μορφή των επαναλήψεων.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

Με την εγγραφή του ο μαθητής παίρνει το πλήρες πρόγραμμα διαγωνισμάτων, για όλη την χρονιά. 

Έτσι, μπορεί να προγραμματίσει τη μελέτη του και να προετοιμαστεί κατάλληλα για καθένα από αυτά.

Σε όλες τις τάξεις τα διαγωνίσματα ακολουθούν τη μορφή των Πανελλαδικών Εξετάσεων, σε ότι αφορά, τη μορφή των θεμάτων, τη διαδικασία γραφής τους, αλλά και τον τρόπο διόρθωσής τους.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Οι μαθητές μας, στην αρχή της σχολικής περιόδου, παίρνουν τα συγγράμματά μας, τα οποία είναι επιμελημένα από τους έμπειρους καθηγητές των φροντιστηρίων μας. 

 

 

2. ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Η ουσιαστική χρήση των νέων τεχνολογιών στην διδασκαλία, αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο

Στα φροντιστήρια ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΟ τα μαθήματα γίνονται σε διαδραστικούς πινακες, με τη βοήθεια των οποίων αυξάνεται η προσοχή και το ενδιαφέρον των μαθητών, κερδίζεται χρόνος καθαρής και ουσιαστικής διδασκαλίας, χρησιμοποιούνται πηγές του διαδικτύου αλλά και επιστημονικά προγράμματα. (Για τα πλεονεκτήματα της χρήσης του διαδραστικού πίνακα στην εκπαίδευση μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ)

Ένα άλλο καινοτόμο στοιχείο που έχουμε προσθέσει, είναι η καθημερινή και σταθερή συνεργασία φροντιστηρίου, εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων, μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα edu4schools.

To edu4schools δίνει τη δυνατότητα επικοινωνίας, κάθε στιγμή, μεταξύ καθηγητών και μαθητών, ανταλλάσσοντας απόψεις και υλικό, ή επιλύοντας απορίες. Επίσης μέσα από την πλατφόρμα οι γονείς μπορούν να ενημερώνονται κάθε στιγμή για την πορεία φοίτησης του παιδιού τους, βλέποντας παρατηρήσεις και σχόλια των καθηγητών του, βαθμούς διαγωνισμάτων, απουσίες κλπ. (Για τις δυνατότητες που παρέχει το edu4schools μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά ΕΔΩ)

Αρωγός στην προσπάθεια των μαθητών μας αποτελεί επιπλέον, το υπερσύγχρονο και πλήρως ενημερωμένο site των φροντιστηρίων ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΟ, αλλά και η Βάση Μαθηματικού Υλικού askisiologio.gr, μία από τις μεγαλύτερες βάσεις στην Ελλάδα, με πάνω από 1800 εγγεγραμμένα μέλη.

 

3. ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ

Κάθε μαθητής είναι μοναδικός, έχοντας το δικό του ρυθμό μάθησης και τις προσωπικές του εκπαιδευτικές ανάγκες. Μέλημά μας είναι να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε παιδί ξεχωριστά, φροντίζοντας να καλύπτουμε απορίες που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της χρονιάς, στα διάφορα μαθήματα, σε κατ' ιδίαν συζητήσεις με τους αντίστοιχους καθηγητές. Επιπλέον, αν κριθεί απαραίτητο, δίνεται επιπλέον υλικό, ώστε να μπορέσουν να καλυφθούν κενά προηγούμενων ετών.

Συστηματικά, γίνονται συζητήσεις μεταξύ διεύθυνσης και εκπαιδευτικών, για κάθε μαθητή προσωπικά, σε ότι έχει να κάνει με το ρυθμό αφομοίωσης, το χαρακτήρα και την ψυχολογία του, ώστε να βρεθεί ο καλύτερος δυνατός τρόπος προσέγγισής του.

Κάθε παιδί έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και μέσα από την παρατήρηση με υπολογισμό τους μπορούμε να έχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα.

 

4. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό παράγοντα για την επιτυχία των μαθητών μας, το προγραμματισμό  κάθε βήματος.

Ο μαθητής, βλέποντας ότι, κάθετι που αφορά την διδασκαλία του, είναι μελετημένο και προγραμματισμένο εξαρχής από τη διεύθυνση και τους καθηγητές του φροντιστηρίου, νιώθει ασφάλεια και σιγουριά και μπορεί πλέον να λειτουργησει απρόσκοπτα, πετυχένοντας υψηλούς στόχους.

Γι' αυτό, μέλημά μας είναι να μην αφήνουμε τίποτα στην τύχη και να δόσουμε στα παιδιά των φροντιστηρίων μας τη σιγουριά που επιζητούν.

Φροντιστηριo ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΟ

Με οργάνωση και μεθοδικότητα σε οδηγούμε στην επιτυχία! Τίποτα στην τύχη! 

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

  • ​​askisiologio.gr
  • ask4math
  • askisiologio.edu.gr

ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

​​lisari.blogspot.gr www.mathsteki.gr esnew

Στοιχεια επικοινωνιας

Λαγκαδίκια                                                          Τηλ 2: 2393 023043                                          Email: askisiologio(AT)gmail.com                    web: askisiologio.edu.gr    

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details… X